Kjøp boken min HER!

januar 27, 2014

Det perfekte nyttårsforsett!


Og nyttårsforsettet er faktisk like enkelt som det er deilig å oppfylle: "Alltid ha en flaske Madeira åpen".

januar 22, 2014

Januarnyhetene: Hvite høydepunkter!

Ikke bare dette knippet rødviner som vippet meg av pinnen under nyhetssmakingene tidligere i måneden. Nix, et snaut dusin hvite godsaker festet seg nemlig også på minnet - og flere har allerede havnet i handlekurven.

11 favoritter plukket ut - et bredt utvalg, både i pris og stilretning. Hils på gjengen da vel:

januar 15, 2014

Januarnyhetene: de sju raffeste røde vinopplevelsene



Etter å ha latt nærmere 200 viner hilse nærmere på smaksløkene i løpet av to uker med nyhetssmakinger, så er det noen viner som stikker seg ut som spesielt minneverdige.

Blant de røde vinene har jeg plukket ut sju favoritter, alle som en har de skapt vinmagi på hver sin måte. Fra det utagerende til det sublime, store og kraftige til avdempede og beskjedne. Her er de:

januar 08, 2014

Se torsken! De beste basisnyhetene...

[Australia i front på årets første nyhetsslipp på polet]

Temaet for dette slippet er nemlig vår venn fra Lofoten, torsken. Om det er meg vet jeg ikke, men etter å ha smakt snaut 60 viner, klarer jeg fortsatt ikke finne noen markant fellesnevner mellom disse vinene, og vår skjeggete og skjellbelagte venn fra havet.

Rent kvalitetsmessig var dette et nokså svakt slipp, med en lang rekke uinspirerende "one taste stands". Billig, billig, billig er stikkordet. Men heldigvis var det også iblandet noen lekre kandidater som jeg gjerne møter igjen.

Mine 10 utvalgte viner:

januar 05, 2014

De mest populære vinene i 2013

Jeg har rotet litt i statistikken på Husets vin, og funnet frem til de ti mest populære vinene i året som gikk.

Med "mest populære" menes her de vinene som dere leserne flest ganger har klikket på pollinkene til, og ikke uventet er det tilbudsvinene som dominerer den eksklusive listen.

I tillegg har jeg plukket frem den mest populære vinen som ikke har vært på tilbud - en hver innenfor klassene rødvin, hvitvin, rosévin og musserende.

januar 01, 2014

Januarsalget på polet!

Toppen av tilbudslisten på nyåret domineres i stor grad av at importøren Red&White rydder lageret sitt for en salig blanding av burgundere fra høyere prisklasse, slitne roséviner og et variert utvalg av billigviner som nå har blitt enda billigere.

Jeg gjør oppmerksom på at flere av vinene øverst på listen imidlertid allerede har utsolgtstatus fra importøren, det betyr at det kan ligge spredte flasker rundt omkring i butikkene. Men disse får du da ikke bestilt online.

Det er en nokså lang og variert liste denne gang, vel verdt å spandere et dypdykk i. Kanskje finner du et kupp?
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Real Time Analytics