Kjøp boken min HER!

mai 25, 2016

Norsk vin. Fra utlandet.

Hvordan skaper du en liten formue fra et liv som vinprodusent? Du starter med en stor formue!

mai 19, 2016

Gjenbesøk - vinshopping i New York

[reisekista]
En tur til det store eplet er ufullkommen uten en tur innom en vinbutikk, eller ti.. Så også i 2016.

Nylig svingte jeg innom både gamle, og nye, favoritter - og nedenfor finner du fire sjappene jeg svingte det allerede glovarme kredittkortet på denne gang...

mai 13, 2016

Sommerlig taxfreekvartett

Omlag 40 viner sto klar på rekke og rad, på da den tyskeide giganten Gebr. Heinemann (bedre kjent som "taxfreebutikken") tidligere denne uken inviterte vinpressen på smaking av sommerens nyheter og øvrige sesongviner.

Blant disse førti vinene har jeg plukket ut fire favorittkjøp, i tilfelle du skulle behøve slå i hjel noe tid i taxfreebutikken - og samtidig spare noen kroner.

mai 10, 2016

Fem favoritter fra april!

Værsågod - her er den! Lista over de fem mest populære vinene på Husets Vin i april, en oversikt over vinene som er «stemt frem» av dere lesere. Det vil si, det er de fem vinene som har pirret lesernes «klikkefinger» aller oftest. Fem godbiter - alle klare til å hilse på nye vinvenner:

mai 04, 2016

Tilbudsfesten fortsetter!

Og nå er det boka mi, "Husets vin", som er på salg! Hos nettbokhandleren Adlibris kan du nemlig akkurat nå kjøpe den for skarve 179,00. Det er nifst billig for boka som gjør vinen bedre, og smilet bredere. Ikke sant?

mai 01, 2016

Ville tilbudstilstander på polet i mai!

Mai er normalt en stormåned for prisnedsettelser, og 2016 er kanskje året med de heftigste noensinne. Det er bare å stålsette seg for tilbudsjegerne, lista er nemlig laaaaang! Og hold deg fast - over 350 viner er nedsatt mer enn 10 prosent. Stikk den!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Real Time Analytics