Kjøp boken min HER!

oktober 13, 2014

Årets drikkeblogg 2014!

Hurra! Husets vin vant den gjeve prisen som Årets drikkeblogg 2014!

Stolt og ydmyk, med hjerteklapp og sjelven hånd tok jeg i mot prisen under gårdagens prisutdelingsshow i Mathallen. Ekstra moro var det at prisutdeleren var Ole Martin Alfsen, den høyst inspirerende læreren fra WSET-utdanningen for noen år tilbake.

Litt mer om arrangementet finner du her:
Trines matblogg kåret til Norges beste matblogger
Og her:
«Hele Norge baker»-Ida vant prisen for årets beste bakeblogg

Og plenty med gratulasjoner til alle kategorivinnerne, en imponerende gjeng! Her er de, inkludert juryens begrunnelse (sakset fra godt.no):

Årets bakeblogg: Cakeplease.no – Ida Gran-Jansen
Bloggeren tok bake-Norge med storm da hun vant første sesong av «Hele Norge baker». Cakeplease ble raskt en av de sentrale bakebloggene I Norge. Oppskriftene inspirerer leserne med lekre bilder og stor variasjon innen bakverk.

Årets juniorblogg: Passionatebaking.blogg.no – Fredrik Andersen
Bloggeren er 16 år og driver en leken og herlig blogg. Varierer godt og bruker bevisst mye bilder i bloggen. Bloggen syder av ekte kjærlighet til matlaging og fremstår som ærlig og inspirerende for leseren.
Fredrik har tidligere vært ukens matblogger på Godt.no. Sjekk oppskriften hans på sjokoladecupcakes med frosting.

Årets alternativblogg: Veganmisjonen.com – Jane H. Johansen
Bloggen gjør veganmat til allemannseie. Med naturlige ingredienser og godt forklarte oppskrifter, blir vegankost et reelt alternativ blant dagens mattrender. Bloggen sprer matglede med fargerik og variert mat som alle kan klare å lage.

Årets fotoblogg: Spoon.no – Silje Feiring
Relativt ny, men en matblogg med et nydelig visuelt preg. Både foto, design og styling er av gjennomgående høy klasse. Bloggen er moderne i uttrykket og vil forhåpentligvis inspirere mange andre bloggere til god bruk av foto i sine blogger.

Årets drikkeblogg: Husetsvin.com – Gunnar Skoglund
En grundig og allsidig blogg. Flink til å variere tema og har god spennvidde i omtalene. Flink til å holde bloggen aktuell gjennom tidlig formidling av nyheter og saker av interesse for sine følgere. Kombinerer også med mat. En underholdende blogg med stor nytteverdi.

Årets bloggoppskrift: Brent Hulder fra Olivenogsjokolade.com – Trine Færaas
Brent hulder er en vellykket vri på klassikeren crème brulée. Med tradisjonsrik norsk brunost er det utviklet en delikat dessert, der det søte balanseres av et hint av lakris. Oppskriften fremstår som original, innovativ og spennende. Den er pedagogisk og presist beskrevet. Brent hulder er en nydelig dessert med potensial for å bli en moderne klassiker.

Årets matblogger: trinesmatblogg.no - Trine Sandberg
Det er en blogg med mange varierte oppskrifter, men mest fokus på enkel og sunn hverdagsmat tilpasset en travel hverdag. Jeg er også opptatt av å uttrykke meg gjennom hvordan jeg presenterer maten i form av bilder.

------------
Psst! Nærmere 3.000 følger allerede Husets vin på Facebook! Men plass til flere, så hiv deg med!
------------

2 kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Real Time Analytics