Kjøp boken min HER!

mai 10, 2016

Fem favoritter fra april!

Værsågod - her er den! Lista over de fem mest populære vinene på Husets Vin i april, en oversikt over vinene som er «stemt frem» av dere lesere. Det vil si, det er de fem vinene som har pirret lesernes «klikkefinger» aller oftest. Fem godbiter - alle klare til å hilse på nye vinvenner:

[1] Chateau des Erles Cuvée des Ardoises 2013: "Lukter som en varm sommerdag i Sør-Frankrike - med lavendel og modne mørke bær..."

[2] Chateau des Erles 2013: "Det er umulig å ikke like, kort og godt."

[3] Domaine de Sulauze Pomponette Rosé 2015: "Ja, Pomponette er fortsatt forførende - også i 2015-drakten sin."

[4] Chateau Musar 2005: "...og som kanskje er mer anvendelig enn rent vann!"

[5] Pellé Menetou-Salon Morogues Rosé 2015: "Frisk leskedrikk til både varme og halvvarme dager."

NB! Tilbudsviner er ikke inkludert i oversikten, men tilbudslista for forrige måned finner du her.

------
Psst! Kan det friste med en maksimalt rabattert utgave av boken som gjør vinen bedre, altså boken HUSETS VIN! Den kan i så fall kjøpes her!

Psst2! Husk også å abonnere på nyhetsbrevet! Hver gang en ny sak publiseres på Husets vin - så spretter en mail inn i mailboksen din. Enkelt, ikke sant?

Psst3! Følg instagramkontoen @gunnarskoglund - det hender nemlig at entusiasmen tar litt overhånd når jeg smaker gode viner. Og da røpes disse gjerne der...

Psst4! Husets vin har rundet 4.900 følgere på Facebook. Men ser ingen grunn til å stoppe der! Plass til flere ombord - er du og vennene dine med på reisen?
------

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Real Time Analytics