Kjøp boken min HER!

juli 23, 2013

Et par lommebokvennlige sommernyheter

Upretensiøse saker på bloggen i dag: en frisk hvit nyhet på boks, og en gammel rød budsjettraver i ny årgang - med redusert pris.

Weingut Pflüger Riesling Trocken (2012)
Pfalz, Tyskland
399,90 (3L bag in box)
Ren duft av grønne frukttoner med et underliggende lett floralt slør. Mykt fruktig anslag preget av sitrus, pærer og hint av arikos. Relativt slank munnfølelse, godt balansert - lite som stikker ut og plager helthetsinntrykket her. En lett og leskende sommerallrounder med grapefruktbitter finish. Til min overraskelse sto vinen seg meget bra til matretten som stadig vekk viser seg ultravanskelig å matche viner til, nemlig fiskegrateng. Økologisk nyhet, og noe av det bedre jeg har smakt på boksfronten! (81p, jul-13)

Mas de Mas 2012
Rhône, Frankrike
94,90
Ung bærpreget duft, type skogsbærmix. Et aldri så lite hint sjokolade er også fremtredende. Saftig bærpreget fruktighet også på smak, og brunsvidde urter gir assosiasjoner til en varm sommerdag ved middelhavet. Medium fyldig, moderat syrefriskhet og tanniner som kan karakteriseres som unge og litt "rå". Bitter lærsnert i finish. Ikke utpreget elegant, men innehar noe ungdommelig frekkhet. Grillvin til rødt kjøtt. (81, jul-13)

Psst! Du følger vel Husets vin på Facebook?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Real Time Analytics