Cote de Brouilly - et av de minste cru'ene, og bratteste! Opp mot 48 grader på det heftigste. Lagringsvennlige viner. |
Sneik meg over grensa til Burgund og besøkte kjelleren til Guillot-Broux ( i Macon). Det angret jeg ikke på.. |
Fra samme tur over grensa til Burgund - her: Roche Solutre i Maconnais |
Claude Geoffray - 5. generasjon vinmaker hos Chateau Thivin. Flott fyr - flotte viner! |
Har man chateau, så har man chateau. Da er behovet for nøkler noe større enn for en tre-roms på Torshov. |
Regnie - ett av Beaujolais 10 cru. Det mest undervurderte? |
Chiroubles - det høyestliggende av Beaujolais cru-ene |
Smaking hos Domaine Chignard. Benchmark-produsent i Fleurie, med vinmarker helt på grensen til Moulin a Vent - lagringsdyktig stil. |
Paul-Henri Thillardons hender - og vinplante. Åsted, Chenas (Les Blemonts) |
Samme mann - samme økologiske vinmark. |
På gamlemåten :) |
Psst2! Følg instagramkontoen @gunnarskoglund - det hender nemlig at entusiasmen tar litt overhånd når jeg smaker gode viner. Og da røpes de gjerne der før de dukker opp her på bloggen...
Psst3! Abonner på nyhetsbrevet! Hver gang en ny sak publiseres på Husets vin - så spretter en mail inn i mailboksen din. Enkelt, ikke sant?
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar