Kjøp boken min HER!

august 26, 2015

Hemmeligheten: forsvunnet på lageret...

Nitti flasker fra toppårgangen 2007 har ligget "avglemt" på et kjølelager, men nå har de plutselig dukket opp igjen... Husets vin har snoket opp en ny hemmelighet!

Pierre Andre Chateauneuf du Pape 2007 | Rhône, Frankrike | 299,90
Hovedsaklig laget på druen grenache, fra eldgamle vinstokker som allerede har feiret hundreårsdagen sin. Økologisk sertifisert siden 1980, biodynamisk siden 1990. Flott utviklet vin i en rik stil - med krydrete duft av sjokolade, tørket frukt og nøtter. Fortsatt godt med frukt i denne, og tanninene har ikke gitt seg de heller - fortsatt lagring definitivt mulig. Det er en kraftbasse ja, men ikke tung og slapp - en utmerket anledning til å si hei til hedonisten i deg selv. Kjøp nå, vent på kjøligere vær og trekk så opp korken. Sjokomelk for voksne, uten matfølge eller til heftige viltgryter. NB! Ikke server for varmt, vinen gir deilig inntyllende varme i seg selv (16 grader er akkurat passe).

[Spalten "Hemmeligheten" er reservert for de uventede godbitene. Som regel lagrete viner eller av andre grunner mer eksklusive dråper. Oftest vil det være få flasker i omløp, og en overraskende hyggelig prislapp. Fikk du med deg den forrige?]

Psst! Husets vin er bare en håndfull unna 4.000 følgere på Facebook. Men stopper ikke der! Er du og vennene dine med på reisen?

Psst2! Følg instagramkontoen @gunnarskoglund - det hender nemlig at entusiasmen tar litt overhånd når jeg smaker gode viner. Og da røpes de gjerne der før de dukker opp her på bloggen...

Psst3! Husk å abonnere på nyhetsbrevet! Hver gang en ny sak publiseres på Husets vin - så spretter en mail inn i mailboksen din. Enkelt, ikke sant?

5 kommentarer:

Unknown sa...

Hvor lenge tror du den kan lagres? Er det noen "regel"? Blir alltid like forvirret av "kan drikkes nå, men kan også lagres".

Gunnar sa...

Akkurat denne har så mye i seg (frukt, tanniner), at den uten problem skal kunne lagre 5 år pluss - men det handler om hvilke preferanser man har mht lagringspreg på vinen. Men den er absolutt klar nå ja, og har vært klar i flere år allerede vil jeg tro.

Reiserobin sa...

Tusen takk for tipset. Bestilte noen flasker så får man se om man "vinner" i lotteriet :-)

Unknown sa...

Ok, takk. Liker bloggen din veldig godt forresten :)

Anonym sa...

Jeg var så heldig å få tak i de 2 siste flaskene :)
Gleder meg til å nyte disse en vakker dag.

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Real Time Analytics