Kjøp boken min HER!

september 29, 2012

Pinotage. Appassimento style.

Chamonix Greywacke Pinotage 2009

A South African take on the Ripasso style, known from the Veneto region in Italy. Method used is that the air dried grapes are added to the fresh grapes for the second fermentation. Then the wine spends two years in french barrique (of which 40% new).

september 27, 2012

På besøk i Piemonte: Elio Grasso - med øye for detaljer


Tilbaketrukket og majestetisk ligger den der. Den vakre vingården Elio Grasso, omkranset av barolovinmarker.

Allerede i det porten passeres får jeg følelsen av at dette er et sted hvor intet overlates til tilfeldighetene. Et inntrykk som forsterkes etterhvert som besøket skrider frem, de kan så absolutt kunsten å behandle gjestene sine hos Elio Grasso.

september 25, 2012

Anbefalinger fra nyhetsslippet: tre friske hvite

[en av nyhetene: Louis Jadot Chablis 2011 i ny årgang]

Tre hvite polnyheter i september som er verdt å merke seg. To chablis i nye årganger, samt en flunkende rieslingnyhet fra den biodynamiske produsenten Wittmann. Under finner du mine inntrykk, twitter style:

september 23, 2012

Ny sørafrikaner i taxfreehylla


Sørafrikansk nyhet i taxfreehylla, på Kastrup riktignok, men i og med at utvalget på Gardermoen normalt speiler Kastrup regner jeg med den vil finnes her også. For en entusiast for sørafrikansk vin var det derfor en no-brainer å ta med meg en flaske nylig.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Real Time Analytics