Kjøp boken min HER!

juli 20, 2011

Drink Zin! Preston of Dry Creek.

Etter noen mils kjøring gjennom vakkert vinlandskap, omtrent ved enden av West Dry Creek Road, finner vi vingården Preston of Dry Creek.

Her er det ikke bare vin som produseres, på gården har de nemlig også et vaskekte gårdsutsalg hvor man finner økologiske varer som olivenolje, oliven, valnøtter, pølser, grønnsaker, mel, brød og truser. Ja truser. Med småfrekke meldinger på.
En hver gård med respekt for seg selv har en gårdskatt. Preston har åtte.

Under vårt besøk viste tre av disse seg fram, om enn i nokså avslappet positur der de søkte tilflukt fra solheten.


Dry Creek Valley er som navnet avslører et nokså tørt område. Og varmt. Dette er mekka for den solglade og varmesøkende druen Zinfandel (eller Primitivo som den er kjent som i Italia).

Smakingen koster $10 for fire valgfrie viner, refunderbart ved kjøp.

Jeg gikk for fire røde rakkere, og falt (programmessig kanskje) mest for deres 2009 Zinfandel (som faktisk inneholder 13% Petite Syrah). Til $36 får du kirsebær og krydder pent innpakket i en relativt myk pakke. En riktig bra myk pakke sådan.

2009 L. Preston kommer i en smart og kul innpakning og koster $38. Litt friskere preg enn det sødmefylte Zin'en, med masse frukt godt balansert mot voksne tanniner.


"No large groups or busses please" står det på nettsida. Mer enn OK for meg det. Sjarmerende og low key sted dette, akkurat som bestilt.Link til produsenten; Preston of Dry Creek.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Real Time Analytics