Kjøp boken min HER!

november 19, 2013

På besøk i Piemonte: Serradenari & Giulia Negri - på barolos tak

[Hunden Tartufo (betyr trøffel), pryder både vinkapselen og etiketten]
I og med at Giulia Negri, garagisten på 22 år, var opptatt med eksamener i Milano - så ble det pappa Giovanni som fikk vikaroppdraget med å ta i mot besøket fra Norge. Et oppdrag den karismatiske, kunnskapsrike og synlig stolte Giovanni løste til punkt og prikke.

november 15, 2013

Novembernyhetene: Rødt til jul!

Nok en runde med nyhetssmakinger er tilbakelagt, og smaksløkene har fått hilse nærmere på ferske nyheter, årgangsskifter og annet gøy i bestillingsutvalget. Å nøye seg med å kun operere i basisutvalget er nemlig alt for begrensende, og kan sammenliknes med å utelukkende handle maten sin på 7-Eleven eller Narvesen.

Denne gangen er det de nye røde favorittene fra bestillingsutvalget skattekammeret som er i fokus. Tolv i tallet, som etter et lovende førsteinntrykk, mer enn gjerne skal få sjansen igjen.


november 11, 2013

Novembernyhetene: Hvitt, søtt & musserende

Da har jeg tilbakelagt nok en runde med nyhetssmakinger, og smaksløkene har fått hilse nærmere på ferske nyheter, årgangsskifter og annet gøy i bestillingsutvalget. Å begrense livet til kun å operere i basisutvalget er nemlig ikke særlig kult, det kan sammenliknes med å handle all sin mat på 7-Eleven eller Narvesen resten av livet.

Fra skattekammeret (for bestillingsutvalget er nemlig et skattekammer), har jeg denne gang plukket ut noen nye favoritter etter et lovende, men akk så kort førsteinntrykk. Det er viner som jeg gjerne inviterer med meg hjem for å se på vinglassamlingen min. Kanskje får de hilse på noen gode matretter, og være hele kvelden - det blir liksom noe annet da.

november 07, 2013

Sommeliersnakk: Espen @ Fauna

I dag hilser vi på mannen som i følge en tidligere kollega er så dyktig «at han forandrer en restaurant». Et sjeldent bra skussmål får en si.

Og rullebladet i den gode smaks tjeneste er da også omfattende - inneholdende steder som Bølgen & Moi, Potetkjelleren (begge i Bergen), Bagatelle, Cru og Grefsenkollen. En moden Bordeaux var en av de første vinopplevelsene som virkelig satte spor, men sakte men sikkert har hans personlige smak dreid i retning unge, livlige og naturlige viner. På kveldstid har du muligheten til å oppleve dette talentet på årets mest spennende nyåpning i restaurant-Norge. Vi møter Espen Hermansen, restaurantsjef og vinansvarlig på Restaurant Fauna.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Real Time Analytics