Kjøp boken min HER!

Husets vin - boken!

Maksimalt rabattert utgave av boken som gjør vinen bedre, det høres vel ikke ille ut det eller? Enten til deg selv, eller i gave til noen du liker like godt.

I så fall, bruk linken under for å kjøpe signert utgave:

Kjøp boken: "HUSETS VIN. Senk skuldrene. Lær triksene"
(NB! Husk å skriv ditt ønske om signert utgave i kommentarfeltet på siden der hvor du velger betalingsmåte.)

Er det ikke så nøye med signerte utgaver, så kan du også kjøpe boken i internettsjappene til både Ark, NorliTanum, Bokkilden og Haugen Bok. NB! Nettbokhandelen Adlibris selger boken på knalltilbud i mai 2016 - link her.

Nettbutikkene til Platekompaniet og CDON.com er ikke dårligere enn at de også har boken i sine nettbutikker.

Eller så kan du selvsagt svinge innom en seriøs bokhandel, de burde ha den i hylla de også.

Sjekk her hva pressen sier:


Dagbladet: En morsom og lettlest innføring i vinens verden. 
"Forklarer alt du lurer på om vin, druer, vinsmaking osv. på en enkel, usnobbete og underholdende måte. En slags vin for dummies utført på en faglig ordentlig og interessant måte." (anmeldelsen er bak en betalingsvegg) 

Liora Levi (TV 2s vindame)Garanterer mange underholdende timer i godstolen. 
"Men når klokken slår 17.00 forvandles han (Gunnar Skoglund) til en munnrapp, morsom og usedvanlig dyktig skribent. Han skriver om vin på en usnobbete, jordnær og vittig måte hvor de aller fleste som noensinne har bestilt en flaske vin vil kjenne seg igjen."

KK - 51/52 2015 (julenummeret): Skoglund gir svar. 
"Kanskje blir du skikkelig hekta. Uansett, med denne boka kan du helt klart ta ansvaret med å velge vin til maten."

Tara / Helles Kitchen: Gunnars vidunderlige vinverden.
"Det er bruk av humor, spennende referanser og fakta, som synes innlysende når de er forklart på Gunnars måte. Det er morsomme og informative tips gjennom hele boka. Jeg har kost meg med «Husets vin – senk skuldrene – lær triksene». Boka til Gunnar får meg til å bli nysgjerrig på å lære mer om vin. Tørre å tro på at jeg faktisk kan litt om vin og ikke minst, slå meg til ro med at jeg kan få lov til å like hva det måtte være av vin, på tross av hva en eller annen anmelder mener om akkurat denne vinen." 

Harstad Tidende: Skarp og veltenkt om gjæret druesaft. (terningkast 5)
"Gunnar Skoglund har skrevet ei forfriskende lite snobbete bok om valg av drikke til mat. Skoglund klarer i større grad enn de fleste andre vinbøker - og uten å snobbe nedover - å ufarliggjøre valg av drikke til mat. Boka er basiskunnskap den norske grunnskolen egentlig skulle ha puttet i hodet på oss før fylte 13 år. Det er bare å gratulere med veltenkt innhold, interessevekkende sortert - og nokså sjarmerende fortalt."

linnjohnsen.com: Husets vin - årets julegave?

"Boken gir en god inngangsbillett til å bli mer nysgjerrig på vin og ta noen valg man kanskje ellers ikke ville tatt. Skoglund mestrer kombinasjonen av å dekke et stort antall temaer med tilstrekkelig innhold, men samtidig beholde leserens oppmerksomhet ved gode illustrasjoner og morsomme smaksøvelser. Å lære om vin i praksis bør jo i utgangspunktet være en positivt ladet opplevelse og boken drar deg gjennom kjendisdruene og hvorfor noen vin faktisk smaker av pepper eller til og med hestesvette. Bonustracket er at du får du bli med helt inn på bakrommet til de famøse vinanmelderne. Husets vin er rett og slett en pageturner av en vinbok."


Bord for to: Årets vinbok-snakkis.
"Frykt ikke vinen. Det er bare gjæret druesaft, innleder sommelier og vinskribent Gunnar Skoglund i årets vinbok-snakkis, Husets vin. Mannen bak den populære vinbloggen ved samme navn slår slik an tonen i det som er blitt en underholdende og u-nerdete bok for alle som synes vin er litt vrient, men som gjerne vil lære mer. Folkeopplysning av beste slag – humoristisk og originalt fortalt. Skål!"


Rosemary and the Deerhunters: Ikke frykt vinen!

"Husets vin er en ujålete og lettfattelig bok som absolutt gir deg en god innføring i basis vinsmaking, eller vindrikking om du vil. Han skriver lekent og humoristisk om ellers tørr teori, og gir oss basiskunnskapen som skal til for å knekke koden. På mange måter dekoder han vinspråket og gjør det enklere å huske og forstå. Blant annet er hans filmstjerneassosiasjoner til druetypene helt fantastisk og har etter en raskt titt gjort at jeg har memorert flere druer enn jeg har de siste årene! Og som Gunnar selv skriver, dette kan være årets julekalender for voksne.."

Bottlefood.no: Koseboken.

"For vinvenner, og de som vil bli mer enn bare venner."(denne anmeldelsen er bak en betalingsvegg dessverre).

[Sniktitt på innholdsfortegnelsen]

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Real Time Analytics