Kjøp boken min HER!

Om

Husets vin.
---en reise i glasset---

En verden av vin, signert Gunnar Skoglund. Forfatter av boken HUSETS VIN, og tidligere vinspaltist i Matmagasinet NORD. Siviløkonom og Sommelier, forelska i vakre Piemonte, og like svak for Sør-Afrika. En katt med navn Pinotage hører med. 100% uavhengig. Årets drikkeblogg 2014*.
[foto: Veslemøy Vråskar]
Jeg elsker vin, og jeg elsker å reise!

Begge disse lidenskapene gir en fantastisk mulighet for nye sanseinntrykk. Nesten ingenting slår det å møte vinbonden som stolt lar deg smake på det som hardt arbeid gjennom et helt år har gitt av resultat.

Jeg er fortapt i vakre Piemonte - og er like svak for fantastiske Sør-Afrika. Foruten disse stedene har jeg besøkt vakre vinområder i både Portugal, Spania, Tyskland, Østerrike, USA mm.

Ikke glem! Vin skal være morsomt, og kan gjerne snobbes ned. Utforsk mer - ikke kjøp den samme vinen hver gang.

Husets vin vil du finne en lettbent og ujålete tilnærming til vinens verden:
  • tips om gode viner du finner på polet, taxfree eller på utenlandsreise
  • utvalgte anbefalinger fra de vinene som hver måned reduseres i pris på Vinmonopolet
  • nyhetene på Vinmonopolet
  • reisebrev og vingårsbesøk

Litt av hvert:
Jeg er tidligere vinspaltist for Matmagasinet NORD (nov 2012-apr 2016), og ble høsten 2014 kåret til Årets drikkeblogg av godt.no/VG og Mathallen.

Videre er jeg forfatter av boken "HUSETS VIN - Senk skuldrene. Lær triksene", utgitt på Spartacus Forlag, oktober 2015.

Vinfaglig bakgrunn som vinkelner/sommelier uteksaminert fra Norsk Vinfagskole, og jeg innehar i tillegg Advanced Certificate fra WSET (Wine and Spirit Education Trust).

I februar 2012 gjennomførte jeg kurs i småskala vinproduksjon ved Department of Viticulture and Oenology, Stellenbosch University (Sør-Afrika).

Alle omtalene på denne bloggen er basert på min ærlige mening, selvsagt uten noen form for godtgjørelse. Det gjøres også oppmerksom på at noen av de omtalte vinene er mottatte vareprøver.

Kontakt meg gjerne på:
gunnar[at]husetsvin.com

Gunnar Skoglund


*Kåret av godt.no (VG) og Mathallen.
vinblogg
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Real Time Analytics