Kjøp boken min HER!

april 19, 2011

Rieslingkupp

BattenfeldSpanier Riesling Basis '09
Her snakker vi realt knallkjøp!

Det er jammen ikke lett å finne god hvitvin til rundt hundre kroner, men BattenfeldSpanier har klart å lage en. Deres Riesling Basis 2009 er et særdeles prisverdig kjøp, som nå fra april har blitt nedsatt til 107,-.

Ren og pen nese, småtropisk, ananas, gulgrønne epler og pærer. Lett floral og antydning til mineralsk bakteppe. Bedre nese til den prisen skal du ut på leteaksjon for.

Overraskende smålubben munnfølelse, crisp syre, solmodne sitroner, epler, melon (cantaloupe) og aprikos. Mineralsk outro. Ikke voldsom dybde og konsentrasjon, men nokså lang.

Sto seg meget godt mot salma utsatt for et par timer marinade basert på ingefær, chili og koriander. Vil fint spille på lag med et uttall sjømatretter - både med spicy asiatisk touch, men også mer avdempet og klassisk. Klarer seg også fint alene som aperitiff denne. Anvendelig.

Vinen er i bestillingsutvalget, men er nylig nedsatt fra 120,- til 107,- kroner. Jeg har allerede logga meg på og bestilt en håndfull flasker. Uvisst hvor mye som finnes på lager.

Link til produsenten; BattenfeldSpanier.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Real Time Analytics