Kjøp boken min HER!

mai 08, 2011

Vårsalg på polet

foto: Daniel Hansson
En rekke varer er nedsatt i pris denne måneden også, hvorav 10-12 stykker med over 30%. Som vanlig må man være kjapt ute med å sikre seg godsakene, konkurransen er hard om de største kuppene. Den enkleste og raskeste metoden er å logge seg på nettsida til polet og bestille derfra, alt ved hjelp av noen tastetrykk.

Dessverre glapp et par spennende saker mellom fingrene mine denne gangen, men i likhet med de to foregående månedene fant jeg likevel en håndfull viner jeg fikk bestilt.

Ca 600 viner ble nedsatt i pris nå fra 1.mai, men på de fleste av disse er endringen kun marginal. Ti stykker var dog satt ned over 100 kroner, ikke ueffent det.

De fire utvalgte denne måneden er:

Ferrari Perlé Extra Brut 2005
Fra 299,- til 199,-. Lanseres også som partivare i basisslippet nå i mai. Musserende italiener fra Trentino-Alto Adige helt nord i landet. Scorer bra i både DN og hos Aperitif. Importør med kvalitetsstempel.

Schloss Halbturn Koenigsegg Zweigelt Classic 2007
Fra 164,- til 130,-. Jeg har blitt en sucker for viner laget på druen Zweigelt. Dessverre ikke mye å få tak i her til lands av denne østerriske druen som er en krysning av Blaufränkisch og St. Laurent (kanskje ikke helt household names de heller?). Forventer lett og saftig stil, krydder og lekker rødbærsfrukt.


Domaine Coursodon Silice 2005
Satt ned fra 210,- til 189,-. Fra St Joseph i Nord-Rhone. Ingen voldsom prisreduksjon kanskje, og en anelse langskudd i og for seg. Men lett modne viner fra dette området vokser ikke på trær. Fortjener en sjanse.

Las Pizzaras del Jalon 2008
Fra 174,- til 160,-. Ikke satt ned så voldsomt mye denne heller, men jeg kjenner den allerede som en flott vin. Storesøstra til vinen jeg tidligere har skrevet om i innlegget "Polets beste rødvinskjøp?". Litt mer struktur, dybde, krydder og mineralitet i denne. Meget god og matvennlig vin.


3 kommentarer:

Anonym sa...

Flotte anbefalinger!

Men hvordan visste du om disse tilbudene tre dager før de ble lagt ut på Klikk? Vet du om en side vi ikke vet om? :)

Gunnar sa...

Hei. Informasjonen legges ut på polets lukkede pressesider rundt månedsskiftet. Det er der både jeg og klikk.no henter det fra.

Anonym sa...

Det er jeg jo klar over :) Men hvordan har du da fått pressetilgang? Pga. bloggen?

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Real Time Analytics