Kjøp boken min HER!

august 19, 2013

Ganske enkelt genialt

Er du slik som meg, som ofte tenker at nå hadde jaggu et glass musserende eller to vært perfekt?

For eksempel rett etter jobb, før du går i gang med middagen? Eller når du bare skal slappe av på terrassen, i solveggen, eller ved kjøkkenvinduet mens du titter på sola? Men så lar du det hele bare passere, du gidder ikke åpne den helflaska.

I så fall er løsningen her, rett foran øynene dine. Enkel og genial egentlig, selv om den nok ikke kan karakteriseres som ekstremt kreativ.

Ferrari Brut Rosé er navnet på vinen, og nei, det har ingenting med dén bilen å gjøre. For denne vinfamilien har nemlig en historie som strekker seg lengre bak i tid enn nevnte bilprodusent.

Vinopplevelse min: Lekker kobberfarget farge og med nokså store og spretne bobler. Tiltalende og frisk duft av grapefrukt, med hint av kjølige urter (estragon) og innslag av brøddeig. Smaken innleder med friske grønne epler, midtveis dreier det mot epleskall fra røde epler, før det avslutter med en leskende utgang preget av den friske bitterheten fra grapefrukt. Flott balansert, livlig boblestruktur og en gjennomgående delikat og frisk fruktighet.

Denne vinen representerer det enkleste nivået til Ferrari, og er perfekt som aperitiff og velegnet på restaurantkartet som by the glass i prissjiktet under champagne.

99,- kroner er kanskje det nærmeste vi kommer a free lunch på Vinmonopolet. Sammenlikn med prisen på helflaska eller andre halvflasker med musserende - så skjønner du hva jeg mener. Ved 10 av 10 tilfeller ville jeg valgt denne halvflaska foran helflaskene i samme prissjikt. Less is more!

Psst! Du følger vel Husets vin på Facebook?


- Posted using BlogPress from my iPad

2 kommentarer:

Mona sa...

Hoho, prisen per liter stiger med 100 kr på 75 cl, stiv pris :)

JFt sa...

Lenge vært "husets" hos oss... :-)

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Real Time Analytics