Kjøp boken min HER!

juni 05, 2014

Take a walk on the wild side...

Sarte sjeler som dåner av litt eik og fruktintensitet kan trygt se bort. Er du derimot villig til å unne smaksløkene dine en aldri så liten walk on the wild side, så er dette en utmerket anledning!

Hedonistisk diggbar, med tiltalende røykpreg, krydrete svake fattoner, moden grapefrukt og karamellisert sitron. Vi er omtrent så langt unna den newzealandske kattepiss-stereotypen vi kan komme. Her får man nemlig fet, kremete og samtidig fast munnfølelse, med en konsentrert smak av sitronkaramell. God friskhet fra midtveis i smakskurven balanserer perfekt.

En heftig "vinmakervin" med en prislapp som ikke burde skremme eventyrlystne (239,90 der du handler vin lovlig i Norge). Greywacke Wild Sauvignon 2011 ble drukket til Coronation Chicken, for anledningen pimpet opp med røkt kylling. Resultat: tommel opp og brede smil.

Bonus / nerdefakta for de som tørster etter nettopp det: Spontanfermentert i gamle eikefat, halvparten av vinen har gjennomgått malo, 11 måneder på bunnfall, Kevid Judd (mr. Greywacke) har 25 årganger hos Cloudy Bay under beltet.

Låta må vi selvfølgelig ikke glemme, rockekunst anno 1972. Hell vin i glasset, dra opp volumet og trykk på youtube-linken under!Psst! Gjør som snart 3.000 andre gjør, følg Husets vin på Facebook!
Psst2! Gjett om jeg blir takknemlig om du nominerer Husets vin som Årets Drikkeblogg :)

2 kommentarer:

Anonym sa...

Fin artikkel og artig kopling til musikkens verden, som i likhet med vinverdenen har mykje kunst og glede å by på! Mvh Pål Mosbergvik

Gunnar sa...

Takk-takk Pål!

Av og til ramler bare assosiasjonene på plass sånn helt av seg selv...

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Real Time Analytics