Kjøp boken min HER!

august 13, 2015

Smaskens til pizza!

Småfrekk etikett. Upretensiøs og anvendelig vin. Hyggelig pris. Kindereggkvaliteter nærmest.

Ren og fersk fruktighet, og plenty med syrefriskhet samlet på ett sted - nemlig i denne flasken. En vin i en lett saftig stil, drevet av syrefriskhet fra det første lille nipp til helt ut i halen. Myke tanniner og diskret frukt. En vin som hever seg sammen med en matbit, og smyger seg flørtende rundt en skinke- og salamipizza som om de skulle vært sjelevenner. (Ja, har prøvd det selv.)

Har du ikke lyst på pizza så er dette uansett en real hverdagsallrounder som også vil knytte vennskapsbånd med retter av lyst kjøtt og hvit fisk for den saks skyld. NB! Flørter ikke med de som leter etter sødmefulle viner med "passo" på etiketten - dette er dråper for friskhetsentusiaster i alle sjangre.

Molino Selvaggia Piemonte Rosso 2014 er laget på druene barbera (70%) og nebbiolo (30%). Den har vokst opp i Piemonte, og koster 159,70 i de butikkene som selger vin her til lands.

---
Psst! Husets vin nærmer seg 4.000 følgere på Facebook. Men har ingen planer om å stoppe der! Er du og vennene dine med på reisen?

Psst2! Følg instagramkontoen @gunnarskoglund - det hender nemlig at entusiasmen tar litt overhånd når jeg smaker gode viner. Og da røpes de gjerne der før de dukker opp her på bloggen...

Psst3! Du abonnerer vel på nyhetsbrevet? Hver gang en ny sak publiseres på Husets vin - så spretter en mail inn i mailboksen din. Deilig enkelt, ikke sant?

---

2 kommentarer:

Christine Solheim sa...

En nydelig vin, takk for anbefaling! Denne er å få på Grorud pol, i tillegg til bestillingsutvalget. Spennende blogg får ny følger!!!

Gunnar sa...

Så hyggelig, Christine :)

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Real Time Analytics