Kjøp boken min HER!

oktober 21, 2015

Under radaren: Toscansk tivoliblanding!

Boom! Nytt innslag i spalten "under radaren"! Spalten som ble sjøsatt før sommeren -  den med de "lure" vinene som sniker seg ubemerket under radaren. De to forrige vinene røyk ut av hyllene på null komma svisj. Skjer det samme med denne frekke, og ikke minst superbillige godbiten?


Corsignano Rosso 2012 | Toscana, Italia | Old school toscaner med animalske toner og modne røde bær. God syrefriskhet og en fin tørr finish på plass. Svakt rustikk kanskje, så inviterer ikke nødvendigvis til slapt sofaliv med taco og kosedress. Men plenty personlighet og det frekke lille bittet borger for mye matvin for penga - det er regelrett hurrapris og en hverdagslig stil. Strålende kjøp - til pasta, pizza og enkle kjøttretter. Intet fatpreg, kun stål benyttet. Vinen er  laget på en skikkelig tivoliblanding av druer - sangiovese dominerer selvsagt, canaiolo, colorino og rød malvasia suppleres med et innslag (ca 5 prosent) av de grønne druene trabbiano og malvasio bianca. | 139,00 ($)

Kort om produsenten: Fattoria di Corsignano driver økologisk, og i en nokså liten skala. Omlag 40.000 flasker årlig, samt noe oliven. De tilbyr også overnatting (som på bildene ser riktig lekkert ut). Feriemål? Jeg er fristet..

------
Psst! Husets vin har nylig rundet 4.100 følgere på Facebook. Men stopper ikke der! Er du og vennene dine med på reisen?

Psst2! Forhåndssalget av boka mi, "Husets vin. Senk skuldrene. Lær triksene" har startet! Bestill den her, og sikre deg at du blir blant de aller første som får boka i hendene dine!

Psst3! Husk å abonnere på nyhetsbrevet! Hver gang en ny sak publiseres på Husets vin - så spretter en mail inn i mailboksen din. Enkelt, ikke sant?

Psst4! Følg instagramkontoen @gunnarskoglund - det hender nemlig at entusiasmen tar litt overhånd når jeg smaker gode viner. Og da røpes de gjerne der før de dukker opp her på bloggen...
------

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Real Time Analytics