Kjøp boken min HER!

april 04, 2011

Aprilsalg på polet

Også denne måneden er det noen kroner å spare på prisnedsettelsene på Vinmonopolet. En del viner i prissjiktet 130 - 200 har blitt satt ned med rundt 15%. Er du kjapt ute, er muligheten for å gjøre noen gode kjøp absolutt tilstede.

Det enkleste og raskeste er å logge seg på nettsida til polet og bestille derfra, alt ved hjelp av noen tastetrykk. Konkurransen er tøff, noen er allerede utsolgt - så det er ingen tid å miste.

Ca 50 viner var nedsatt nå fra 1.april, og i likhet med i mars har jeg valgt meg ut fire viner for bestilling - nemlig: 

Brunelli Rosso de Montalcino 2008
Fra 180,- til 150,-. Dette er en Toscaner i tørr, klassisk stil - matvin altså. Pene skussmål i DN, og en importør man normalt stoler på. Det holder for meg.

Musella Valpolicella Superiore Vigne Nuove 2008
Fra 130,- til 110,-. Her snakker vi en litt lettere type rødvin som passer meget bra til retter som pasta, kylling og kalv. Vinen har scoret bra både hos DN, Aperitif og Vinofil.no. Var regnet som et godt kjøp til den gamle prisen, needless to say maybe - men den havna på lista mi den også.

Audoin Marsanney Les Favières 2009
Satt ned fra 225,- til 199,-. Vi er i litt høyerere prisklasser her. Men. Merete Bø (DN) karakteriserer den som forførende, Vinforum.no hadde den like godt som ukens vin nå rett før helga, og vinblogger Rune Rake har også uttalt seg i positive ordelag om den på vin-forum.no. Da gjør man lurt i å forsøke. 

Battenfield-Spanier Basis Riesling 2009
Fra 120,- til 107,-. Dette er billig! Ord som "superkjøp" har blitt anvendt av DN, mens Aperitif også har vært på banen med gode ord. For billig til å la være.

Den største prisnedessettelsen denne måneden var imidlertid Quinta do Noval Colheita 1995 - satt ned fra 620,- til 299,-. For de som ikke så bevandret i denne vintypen, så er det altså tawny port med angitt årgang vi snakker. De ligger leeenge på fat før tapping, og får dermed et oksidert og nøtteaktig preg. Dette er utrolig billig, og et kupp om du vil utforske nye vinstiler. Det er svært pirrende å kjøpe denne også. Sikkert fin til påskenøttene;)

Min artikkel om tilbudene i mars kan du lese her
Champagnen er faktisk fortsatt å få tak i!

Listen over prisenedsettelsene i april kan du f.eks. finne hos klikk.no.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Real Time Analytics