Kjøp boken min HER!

juli 11, 2014

Sommernyhetene: Tre italienere til 150

Bevæpnet med nyspisset blyant, joggesko og en kritisk, men positiv innstilling, har jeg som vanlig løpt rundt og smakt på en rekke polnyheter denne måneden.

Juli er på grunn av ferieavvikling en nokså rolig lanseringsmåned med hensyn til kvantitet. Derimot er det tett i mellom de sommerlige godbitene, til smaksløkenes store glede - disse tre røde italienerne til 150 blanke kroner for eksempel.

Chianti le Cicale di Vincigliata 2012
Toscana, Italia
150,00 [NYHET]
Pirrende og direkte sangiovesekarakter på duft, med nydelig kirsebærpreg og touch av kjøtt. Man skal være rimelig blasert for ikke å verdsette renheten. Myk, krydrete steinfrukt på smak. Mykt tanningrep forlenger vingleden. Seriøst sjarmerende og anvendelig husets vin-kandidat fra Bibi Graetz.

Lacryma Christi Rosso 2013
Campania, Italia
150,00 [NYHET]
Ung duft av kirsebær, blomster og litt mokka. Saftig mørk bærfrukt og mokkatoner også på smak, pent støttet av god friskhet og unge, medgjørlige tanniner. Flott kjøp!

Serre Susumaniello 2012
Puglia, Italia
150,00 [årgangsendring]
Fra Italias hæl kommer denne tette lillafargete kraftbassen. Tiltalende og sjenerøs duft av modne bjørnebær, plommer, vanlije og søtlig krydderhint. Fyldig anslag, tett fruktpreg med sødmefulle mørke bær. Myke tanniner og OK syre. Plenty frukt her til å hamle opp med litt røft krydret grillmat. Druen susumaniello tilgis enhver vinnerd for ikke å ha hørt om før, svært lite utbredt og i realiteten kun dyrket i Puglia. 

Psst! Nærmere 3.000 følger Husets vin på Facebook! Gjør du?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Real Time Analytics