Kjøp boken min HER!

mars 02, 2011

Tilbudsvinene du ikke visste om ?

Ukjent for de fleste kanskje, så settes prisene på en rekke vinmonopolprodukter ned hver måned. Men i og med at det ikke er lov å reklamere for dette her på berget, går nok dette under radaren for de fleste.

Årsaken kan være varig prisnedsettelse på vinene (ofte vil ikke disse nedsettelsene være så store). Eller så kan importøren ønske å tømme lagret for gamle årganger. Eller kort og godt bare kvitte seg med vinene permanent.

Det gjelder å handle raskt hvis vil du gjøre kupp. Scan gjennom lista over nedsatte varer, logg deg på vinmonopolet.no og sleng inn bestillingen. Noen viner kan selge ut utrolig fort, og du konkurrerer med vinnerder over hele landet, samt vinmonopolbutikker som også ønsker "ta" disse partiene.

I mars ble 71 produkter satt ned i pris, flere til halv pris. Største prisnedsettelse var 265,-.

Mine valg:

Palmer Brut 1998, Champagne.
Fra 322,- til 250,-. Ikke en champagne jeg kjenner på forhånd, men bra review hos aperitif.no. Årgangschampagne til 250 spenn er jo et ran.

Rubens Valpolicella Ripasso 2008.
Fra 160,- til 110,-. Helt ukjent sak nok en gang, men importeres av kvalitetsimportøren Red&White. Ripasso til 110 blanke er i nærheten av gratis.

Coleccion Costeiro Albariño 2010.
Fra 150,- til 125,-. Tidligere årgang har fått OK tilbakemelding fra DN. Det kommer mye fin Albariño fra nord i Spania, men ofte er det skarpt kvalitetsskille mellom de billige og dyre - verdt sjansen dog.

Vicara Volpuva Barbera del Monferrato 2009.
Fra 150,- til 130,-. Jeg liker Barbera. Fin anmeldelse i DN. Importeres av kompromissløse Non Dos. Det holder for meg.

Nyttige websider å "overvåke":

Klikk.no skriver mye rart om vin, men er ofte tidlig ute med tilbudene.

Denne siden er også grei å følge med på. Ca halvparten av gangene er den raskest.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Real Time Analytics