Kjøp boken min HER!

juli 18, 2011

Lekker rosé! Til sjarmerende pris.

Rabl Zweigelt Rosé 2010
Har det allerede blitt utsolgt for Il Mimo sa du? Fortvil ikke, her er en lekker og prisgunstig erstatning fra Østerrike!

Et veldig hyggelig nytt bekjentskap dette. I glasset fremviser den en farge et sted mellom lakserosa og kobber. Delikat, lang slank flaske bidrar til et friskt og rent uttrykk.

Tiltalende nese av jordbær spesielt, støttet av lette drag av vannmelon og physalis. En og annen markjordbær sniker seg også med, med vi er langt unna småsyntetisk in your face tuttifruttinese her altså.

Forfriskende og fruktig smak. Hovedsaklig preget av jordbær, akkompagnert av en frisk touch eple i bakgrunnen. Flott tekstur gir en tett og lekker munnfølelse som bringer tankene mot glycerin og fox karamell. Elegant vin med lang ettersmak.

Koster ikke mer enn 125,- på polet. Den er riktignok i bestillingsutvalget, men det er ingen unnskylding til å ikke gi den en sjanse. I verste fall er den jo bare et tastetrykk unna. Flere butikker har også tatt den inn i hyllene sine, blant annet lokalbutikken min:)

Passer til: Hele sommeren!!
Veldig anvendelig; salat, kylling, tapas, terrassen. Listen er tilnærmet uendelig.

Link til produsenten finner du her: Weingut Rabl.

PS! Irriterende billig over grensen, eller hva sier du til 89,- svenske kroner på bolaget.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Real Time Analytics