Finnes det en bedre måte å starte helgen på?
Lite Ingenting er bedre enn å sprette korken på en flaske musserende vin, sette fram litt "momsemat", og så ta seg en halvtime pust i bakken før man starter med middagen..
Pop and pour!
Hva så med vinen da? Denne for eksempel - Piollot Cuvée de Reserve er en delikat og slank champagne, biodynamisk dyrket. Uttalt mineralpreget og fint avdempet preg av gjærbakst og gule frukter. Myke, kremete bobler. Smal, med tørr og avdempet bitter finish. Utmerket aperitiff! (85p, feb-13)
Sett fram litt parmesan, grana eller lignende - magisk sammen med gode bobler! Litt pølse dekker saltsuget.
Det er fredag, så skru gjerne volumet litt høyere enn normalt..
2 kommentarer:
Det er betryggende å se at det er "gammel" Nick Cave som høres på, mens han enda var litt "ung og sinna". Absolutt blant det bedre han har laget.
Et alvorlig bra album ja!
Legg inn en kommentar