Kjøp boken min HER!

juni 22, 2015

Etteranmeldt trio

Se der ja, et lite oppsamlingsheat av hyggelige årgangsskifter fra maislippet på Vinmonopolet. Og alle tre langt under tohundrelappen!

HVITT
Mullineux Kloof Street Chenin Blanc 2014 | Swartland, Sør-Afrika | 176,00
Tiltalende, sammensatt og sommerlig duft med pære, hvite blomster og pent steinpreget mineralitet også fremtredende. Fyldig anslag og midtparti med pent balanserende syrefriskhet. Gjennomført og balansert, flott kjøp godt under 200-lappen. Vanskelig å ikke la seg friste til ny slurk. Håndplukkete druer, null fatpreg. En real allrounder det overrasker meg ikke finnes i flere polhyller.

ROSÉ
Lacrimarosa 2014 | Campania, Italia | 169,90
Moden duft preget av fersken, eple, søte jordbær og blomster. En rosé på den fyldige siden, med avdempet syre og et krydrete urtepreg i finishen. Matvennlig vin til lyst kjøtt og pasta - god fruktsødme som også inviterer spekemat til bords. Begynner å bli sparsomt i polhyllene, så greit å skynde seg hvis du vil ha en flaske eller to.

RØDT
Baronia del Montsant Flor d'Englora Garnatxa 2011 | Catalonia, Spania | 139,00
Duft av moden, nesten tørket frukt, blomster og nøtter. Saftig og overraskende leskende fruktig munnfølelse. Myke tanniner. Fint balansert. Fin til sommerens grillfester, men funker hele året. Flott billigvin!

Psst! Husets vin har passert 3.800 følgere på Facebook. Men stopper ikke der! Er du og vennene dine med på reisen?

Psst2! Følg instagramkontoen @gunnarskoglund - det hender nemlig at entusiasmen tar litt overhånd når jeg smaker gode viner. Og da røpes de gjerne der før de dukker opp her på bloggen...

Psst3! Abonner på nyhetsbrevet! Hver gang en ny sak publiseres på Husets vin - så spretter en mail inn i mailboksen din. Enkelt, ikke sant?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Real Time Analytics