Kjøp boken min HER!

februar 18, 2016

Under radaren: Forbudte følelser..

I dag presenteres femte episode i suksesserien "under radaren", nesten et år etter at spalten ble sjøsatt. Tilfeldighetene har seg at vi med det er tilbake der det hele startet, i Beaujolais - hos Yohan Lardy.

Noe av det aller vakreste og mest sensuelle som finnes i vinverden må være godt laget Fleurie - og unge Yohan Lardy lager virkelig gode viner! Hans Moulin-a-Vent ble utsolgt ved flere anledninger i fjor (som første episode av "under radaren" faktisk), og nyheten Fleurie Le Vivier er også en drøm av en vin.

Yohan Lardy Fleurie Le Vivier 2014 | Beaujolais, Frankrike | Tander, elegant og livlig. Vdunderlig rent og forførende aromaregister dominert av modne jordbær og et diskret hint av lakris/fennikel. Saftig og delikat, med forfriskende syrespill og lettbent og floral fruktighet som også evner å vare lenge. Vær advart, det grenser til sensuelt dette - og det er helt umulig å ikke lengte etter en ny slurk. Digg alene, til pizza, eller alt annet du synes er godt (og ikke for kraftig). En vin som får meg til å lengte til Fleurie. | 199,90

Fakta på tampen: Dette er faktisk kun unge Yohans fjerde årgang, og filosofimessig har vi med en vinmaker som forfekter det naturlige - uten å være utagerende. Manuelt håndverk. Økologiske prinsipper i vinmarken. Naturlig gjæring, og ingen tilsetning av svovel i kjelleren. Denne vinen kommer fra 40-70 år gamle vinstokker fra et lite stykke land (på 0,5 hektar, mindre enn en fotballbane altså) kalt 'Le Vivier'.

Flere forbudte følelser? Prøv Raga Rockers.

----- 
Psst! Kan det friste med en maksimalt rabattert utgave av boken som gjør vinen bedre? Jeg mener selvsagt boken HUSETS VIN! Ja, tenkte meg det.. Kjøp den her for eksempel.

Psst2! Husk å abonnere på nyhetsbrevet! Hver gang en ny sak publiseres på Husets vin - så spretter en mail inn i mailboksen din. Enkelt, ikke sant?

Psst3! Følg instagramkontoen @gunnarskoglund - det hender nemlig at entusiasmen tar litt overhånd når jeg smaker gode viner. Og da røpes de gjerne der før de dukker opp her på bloggen...

Psst4! Husets vin har rundet 4.700 følgere på Facebook. Men ser ingen grunn til å stoppe der! Plass til flere ombord - er du og vennene dine med på reisen?
------

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Real Time Analytics