Kjøp boken min HER!

februar 04, 2016

Topp-5 i måneden som gikk!

Værsågod - her er lista over de fem mest populære vinene på Husets Vin forrige måned! Og disse vinene er «stemt frem» av dere lesere faktisk - det vil si, det er de fem vinene som har pirret lesernes «klikkefinger» oftest.

[1] Domaine Guillot-Broux Beaumont 2014: "En saftig vin med en deilig dose pepper i svelget." (239,90)

[2] Biurko Gorri Arbanta 2014: "Flott billigkjøp!" (149,90)

[3] Moric Burgenland Blaufränkisch 2012: "Langt på vei den perfekte vin." (216,00)

[4] Cape Rock Asylum 2015: "Vinen selges i realiteten kun to steder i verden - i Norge, og i den frekkeste vinbaren i Cape Town. Godt kjøp!" (178,60)

[5] Au Bon Climat Santa Barbara County Pinot Noir 2014: "Neseflørt med moden jordbær, diskret krydder og grønne urter." (251,50)

NB! Tilbudsviner er ikke inkludert i oversikten, men tilbudslista for forrige måned finner du her.

------ 
Psst! Kan det friste med en maksimalt rabattert utgave av boken som gjør vinen bedre? Jeg mener selvsagt boken HUSETS VIN! Ja, tenkte meg det.. Kjøp den her for eksempel.

Psst2! Husets vin har rundet 4.600 følgere på Facebook. Men ser ingen grunn til å stoppe der! Plass til flere ombord - er du og vennene dine med på reisen?

Psst3! Følg instagramkontoen @gunnarskoglund - det hender nemlig at entusiasmen tar litt overhånd når jeg smaker gode viner. Og da røpes de gjerne der før de dukker opp her på bloggen...

Psst4! Husk å abonnere på nyhetsbrevet! Hver gang en ny sak publiseres på Husets vin - så spretter en mail inn i mailboksen din. Enkelt, ikke sant?
------

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Real Time Analytics