Kjøp boken min HER!

april 06, 2016

På pallen i mars.

Værsågod - her er lista over de fem mest populære vinene på Husets Vin i mars! Vinene som er «stemt frem» av dere lesere - det vil si, det er de fem vinene som har pirret lesernes «klikkefinger» aller oftest. Noen av disse ble så populære at de solgte ut på null komma svisj, men tre av vinene er fortsatt i omløp - og i hvert fall en de utsolgte ryktes tilbake i hyllene..PÅ PALLEN

[1] Domaine Navarre d'Oeillades 2015: "...en duftmessig gave til neseborene, rett og slett!"

[2] Yohan Lardy Fleurie Le Vivier 2014: "Vær advart, det grenser til sensuelt dette - og det er helt umulig å ikke lengte etter en ny slurk."

[3] Innocent Bystander Pinot Noir 2014: "Et strålende kjøp med allrundegenskapene i behold - fin til krydrete mat, lyst kjøtt kanskje?"


RETT BAK

[4] Chateau Dudon 2005: "Pent utviklet budsjett-Bordeaux til superpris."

[5] Saladini Pilastri Rosso Piceno Superiore 2014: "Verden trenger flere skikkelig gode billigviner! Og denne leverer!"

NB! Tilbudsviner er ikke inkludert i oversikten, men tilbudslista for forrige måned finner du her.

-----
Psst! Kan det friste med en maksimalt rabattert utgave av boken som gjør vinen bedre, altså boken HUSETS VIN! Den kan i så fall kjøpes her!

Psst2! Husk også å abonnere på nyhetsbrevet! Hver gang en ny sak publiseres på Husets vin - så spretter en mail inn i mailboksen din. Enkelt, ikke sant?

Psst3! Følg instagramkontoen @gunnarskoglund - det hender nemlig at entusiasmen tar litt overhånd når jeg smaker gode viner. Og da røpes de gjerne der før de dukker opp her på bloggen...

Psst4! Husets vin har rundet 4.800 følgere på Facebook. Men ser ingen grunn til å stoppe der! Plass til flere ombord - er du og vennene dine med på reisen?
------

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Real Time Analytics