Kjøp boken min HER!

oktober 01, 2014

Enslig svale på tilbudslista...

[I mangel av svale, lar jeg denne enslige måken i Porto illustrere oktoberlista]
Det er ikke direkte misvisende å påstå at tilbudslista i oktober fortoner seg som et antiklimaks til tilbudsorgiet som utspant seg i september. Ei heller var dette uventet, i og med at oktober er en såkalt "mellommåned". Derfor er det vel på sin plass å slenge på et par ekstra godbiter?

Kun en vin finner vi på lista i oktober, nemlig Les Fleurines Syrah 2011, som reduseres med en femmer til 99,90.

De andre godbitene da? Jo, det har seg nemlig slik at flere av prisnedsettelse i september fortsatt er tilgjengelige. Livlige og smakfulle Tommy Ruff for eksempel, som nylig fikk fortjent skryt i Vinforum. Det er knallvinen som har reist helt fra andre sida av kloden for å flørte med ganen din! Smakt så sent som for et par uker siden, og forsvarer hver krone "tjent" (37,40 per flaske).

Et par representanter fra Sicilia som også er også verdt å snappe opp er Fondo Filara Etna Rosso 2010 (nå 149,00; ned 17%) og Fondo Filara Frappato 2012 (nå 128,00; ned 20%). Disse vinene kunne du forøvrig lese om på Husets vin i fjor vår.

Hele septemberlista finner du her.

Psst! Du følger vel Husets vin på Facebook?

1 kommentar:

Kjetil Finsrud sa...

Le G de Château Guiraud 2013 er satt ned 20 kroner til 169,90. Er nå inne med en ny og frisk årgang. Dette var et godt kjøp fra før, men er nå enda bedre. Hvit bordeaux er undervurdert!

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Real Time Analytics