Kjøp boken min HER!

februar 01, 2015

Hvit tilbudsmåned på polet

Hvit måned på flere måter i grunn. Litt fordi det er en nokså spartansk liste med hensyn til antall viner (greit nok det kanskje etter fråtsemåneden januar). Men mest fordi tilbudsvinene det er snakk om er utelukkende hvite, hele to i tallet for å være nøyaktig. Gode kjøp begge to.

Vincent Pinard Sancerre Flores 2012 kunne du faktisk lese om på Husets vin i mars i fjor: "Så blomsterpreget som du får en Sancerre (derav navnet Flores). Ren, delikat og elegant økologisk vin fra kalkholdig jordsmonn ved landsbyen Bué. Ren og gjennomført, med aroma av nevnte blomster, samt sitrus og hint stikkelsbær. Rundt anslag, gjennomført frisk uten det spisse syreattacket som druen ofte gir. Tipper akkurat over tohundregrensa, men det er greit. Sommerhitvarsel." En flott vin som nå har fått prislappen barbert ned til rett under 200-kroner, og det er jo rett og slett hyggelig!

Antonin Rodet Coteaux Bourguignons 2012 er en langt fra ueffen budsjettvin fra Burgund. En hverdagslig allrounder sommer som vinter, sitrus- og eplepreget med innslag av smørtoner. Nedsatt til 129,90 (fra 149,90).

Psst! 3.300 følger allerede Husets vin på Facebook! Gjør du?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Real Time Analytics