Kjøp boken min HER!

desember 15, 2015

Barbaresco til jul!

Flaks at det er halv skatt i desember, for i går kom jeg over en digg sak fra Barbaresco - en vin som gjerne kan få flytte inn i hopetall i (den imaginære) kjelleren min!

Forførisk fra første sniff til siste smatt. Sjenerøs uten å overdrive, med ren, dyp frukt og flott syre som spiller mesterlig med. Relativt fyldig, vi snakker smått sexylubben her. Runde tanniner står for strukturen - de angriper ikke tanngarden på noen som helst måte, nix - de opererer heller som ninjakrigere i skyggen. Resultat: utrolig tilgjengelig og harmonisk å drikke nå, men legg gjerne noen flasker i kjelleren også. Moderate 13,5% bidrar til det delikate inntrykket. I underkant av 200 flasker tatt inn - de kan ryke ut før du rekker si God Jul..
Boffa Carlo Barbaresco Ovello 2012 | Piemonte, Italia | 339,10

To ord om produsenten: Lager vinene på tradisjonell metode, men bruker moderne hjelpemidler. Lang masserasjon/gjæring representer det tradisjonelle, temperaturkontrollerte ståltanker det moderne. Deretter opphold i 15-18 måneder på botti (2.000 til 2.500L fat).

------
Psst! Har du lyst på maksimalt rabattert utgave av boken min - HUSETS VIN? Til deg selv, eller som gave til noen du liker like godt? Ja, klart du har lyst på det :) Kjøp den her for eksempel.

Psst2! Husets vin har rundet 4.500 følgere på Facebook. Men stopper ikke der! Er du og vennene dine med på reisen?

Psst3! Husk å abonnere på nyhetsbrevet! Hver gang en ny sak publiseres på Husets vin - så spretter en mail inn i mailboksen din. Enkelt, ikke sant?

Psst4! Følg instagramkontoen @gunnarskoglund - det hender nemlig at entusiasmen tar litt overhånd når jeg smaker gode viner. Og da røpes de gjerne der før de dukker opp her på bloggen...
------

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Real Time Analytics