Kjøp boken min HER!

juli 23, 2012

Anbefalinger fra Sør-Tyrol


Regionen Alto Adige befinner seg helt nord i Italia, og er siste mulighet for pastalunsj sør for Brennerpasset. Volummessig er det ikke en stor region i italiansk målestokk, og utvalget på Vinmonpolet er også sparsomt. Når det er sagt, så er følgende viner noen riktig lekkerbiskener verdt å slå kloa i.
(Trentino)
377,-
Laget på cabernet sauvignon (60%), merlot (30%) og cabernet franc (10%). En velkjent druekombinasjon fra Bordeaux, og denne vinen tåler også sammenlinkningen med gode eksemplarer nettopp derfra. Mørk rubinrød, kompleks nese som utfordrer sansene - balsam, hengt kjøtt, moden frukt og hint av kritt. Elegant vin med preg av cedertre, krydder og er nokså utviklet i frukten. En tett og spennende vin. Prøv den til retter av storfe, lam eller storvilt. (92p)

250,60
Lilla på farge. Utpreget aromatisk og forførende duft preget av pepper, røde bær og et svak urtepreg i bakgrunnen. Delikat munnfølelse preget av sømløshet og et saftig, rent fruktuttrykk. Tiltalende urtepreg støtter opp. En flott lagrein! Velegnet til lyst kjøtt. (90p)

197,60
Lagrein får her selskap av cabernet sauvignon (40%) og merlot (25%). Funklende lilla farge. Nesen byr på fin kompleksitet, dog noe dominert sv kaffe og toasty fat. Fyldig anslag som holder seg gjennom midtpartiet. Toasty fat og sødmefull frukt støttes av god friskhet. Myke tanniner. Bordeaux møter solid sørafrikansk cabernet. Fin til rødt kjøtt og kraftige gryter. Hva med grillet entrecote? (86p)- Posted using BlogPress from my iPad

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Real Time Analytics