Kjøp boken min HER!

juli 15, 2012

Hipstamatisk i Barcelona! Dos Palillos.

Sentralt beliggende, kun et hardt steinkast fra den horrible turistfella La Rambla finner du restauranten Dos Palillos. Kaptein på båten er Albert Raurich, med 11 år hos legendariske El Bulli på CV-en.

Menyen kan beskrives som krysningspunktet hvor tapas møter asiatisk gastronomi. En rekke småretter diskes opp, med høyst spennende kombinasjoner og høyst uvante ingredienser - sjøpølse, sjøanemone for å nevne noen. På Dos Palillos sitter du rundt en bardisk som omkranser kjøkkenet, mens maten tilberedes foran øynene dine av de fem-seks kokkene.

Under finner du bilder av de ulike rettene, skutt av en glad amatør med Hipstamatic for iPhone. Prinsippet one shot only er praktisert, med de svakhetene dette medfører med tanke på å yte rettene full rettferdighet.

Tok ikke notater, her er
dog menyen vi ble presentert.



Fiskechips

Rå makrell med sjøgress

Crispy chicken roll

Et utfordrende orgie av tang og skalldyr
Lekre knivskjell

Sjøpølse


Kyllingsashimi!

Fritert sjøanemone

Dumplings: kylling og reker

Lag din egen maki med blåselampevarmet tunfisk

"Japoburger".
Mest sannsynlig den beste burgeren jeg har smakt,
og slår kobe-burgeren til A Fuego Negro i San Sebastian.
For en smakskonsentrasjon!


Iberia-svin - cantonese style

Kirsebær

Mandelpudding m/ mandel i pulver-/tablettform

Bordbestilling anbefales!
Prisnivå: stor tasting menu €70, liten får du for €55.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Real Time Analytics