Kjøp boken min HER!

juli 04, 2012

Hipstamatisk i Barcelona! Comerc24.

Under følger bildeserie fra restaurantbesøk på Comerc24 i Barcelona, restauranten som i siste Guide Michelin ble kronet med sin første stjerne. Restauranten drives av Caros Abellan med fartstid fra blant annet El Bulli.

Det gjøres oppmerksom på at bildene er "skutt" av en glad amatør med Hipstamatic for iPhone, etter prinsippet one shot only. Dette kombinert med sparsomme mengder med lys medfører at bildene nok ikke yter rettene full rettferdighet. Her er resultatet.



blingsutvalget

blomkål marinert i ingefær og riseddik

rå breiflabb med sotet hvitløk og sesam

i sigaren av filodeig: parmesan, sitron og
et enslig basilikumblad

pizza 24
ceviche av reke med tunfisktartar i bakgrunnen

kveldens artigste:
consomée med baller av egg, trøffel og parmesan

bacalao med bladbete, kikerter og miso

foie gras-iskule med "duck rice"

premie vanker til den som klarer tyde hva dette er ;)

crunchy pattegris, hanoi-style
vi er over i dessertavdelinga, først ut:
sitron iste

Nougat sigar

'Conguitos' C24

Eple og safran

'Recuit Napolita C24'

petit four:
grønn-te sjokoladetablett
nougat gullbarre
pinjekjerner
vanilje- og sesam oreo

Går du for en av deres to tasting menus får du ikke vite rettene på forhånd, men du får sjansen til å flagge for eventuelle allergier eller ingredienser du ikke er spesielt glad i. I tillegg til både stor- og liten tasting menu er det også mulig å velge fra à la carte.

Link til Comerc24, reservasjon anbefales
* Prisnivå: beregn €130 per person for vin og en "liten" tasting menu.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Real Time Analytics