Kjøp boken min HER!

september 07, 2012

På fotballkamp med djevelen...

DJEVEL PÅ BOKS
For første gang i historien flytter djevelen inn i kartongen! Vi snakker selvsagt Casillero del Diablo (Djevelens kjeller), og vi snakker den (ofte med rette) utskjelte vinkartongen.

Casillero del Diablo er svært opptatt av å beskytte merkevaren, og har derfor frem til nå vært standhaftig motstander av å tappe sine egne viner på kartong. Men knallharde fakta er vanskelig å kjempe i mot, og Norge er tross alt verdensmester i boksvin. Her i landet er hele 62 prosent av all omsatt rødvin tappet som bag-in-box, en fristelse selv ikke djevelen klarer å la passere.

Rooney blåser frisparket langt over mål.
Men hvor er ballen?
Casillero del Diablo er offisiell vinpartner til Manchester United. Og i anledning kampen mellom Vålerenga og Machester United 5.august (ingen festforestilling kan nevnes) tjuvsmakte jeg på dagens nylansering av Casillero del Diablo Cabernet Sauvignon 2011. På boks.

Vinen er den samme som den du allerede finner på flaske, og kommer rett fra Chile til Norge - uten mellomlagring i Storbritannia. Her er mitt inntrykk av den:

Tett lilla farge. Det dufter av solbær lang vei, med en god dæsj vanilje. Myk munnfølelse, og snille tanniner. Fruktdrevet, med et ikke for dominerende vanlijepreg på toppen. Hint av grønne toner kanskje, men mer substans enn man ofte finner i denne prisklassen. Enkel vin, godt laget - og langt bedre enn nevnte fotballkamp. Som alltid med kartongvin, det skader ikke å gi den en liten runde i karaffelen. Matfølge: grillet rødt og lyst kjøtt, alene funker også fint. (78p)

Blant de ulike Casillero del Diablo-vinene vi finner her til lands, er nok den ueikede og fruktige chardonnay min favoritt. Mer om den leser du her. Deres pinot noir fungerer også fint som "inngangsport" til denne druen, en god porsjon typisitet til billig penge - litt mer om den i denne ferske artikkelen. 

Facts:
Casillero del Diablo Cabernet Sauvignon 2011
359,90 (3l BiB)
varenummer 9804306 (lanseres fredag 7.september)
- slapp av, jeg har plukket ned enklere
baller enn dette


 - den er god altså, kom igjen ta en med
til Rooney a'

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Real Time Analytics