Kjøp boken min HER!

mars 03, 2016

Lesernes fem februarfavoritter!

Værsågod - her er lista over de fem mest populære vinene på Husets Vin i februar! Vinene som er «stemt frem» av dere lesere - det vil si, det er de fem vinene som har pirret lesernes «klikkefinger» aller oftest. Noen av disse ble så populære at de solgte ut på null komma svisj, men tre av vinene er fortsatt i omløp. Enn så lenge...

[1] Montecillo Gran Reserva Especial 1981: "100 prosent tempranillo har tilbrakt 42 måneder på franske fat, og deretter en halv mannsalder på flaske."

[2] Yohan Lardy Fleurie Le Vivier 2014: "Vær advart, det grenser til sensuelt dette - og det er helt umulig å ikke lengte etter en ny slurk."

[3] PJ Kühn Mittelheim Sankt Nikolaus Riesling Trocken 2013: "Noe av det aller deiligste jeg har smakt så langt i år - og en vin som får meg til å lengte til juleribba. I februar."

[4] Ochota Barrels The Green Room Grenache Syrah 2015: "Sitter pent og det smattes lenge og vel. Det er så sikkerstikk på nytelsesfronten!"

[5] Dom. Lucci Noir de Florette Pinot Noir 2015: "Idiotisk godt!"

NB! Tilbudsviner er ikke inkludert i oversikten, men tilbudslista for forrige måned finner du her.

----- 
Psst! Hvis det kan friste med en maksimalt rabattert utgave av boken som gjør vinen bedre, altså boken HUSETS VIN, så kan den kjøpes her for eksempel!

Psst2! Husk å abonnere på nyhetsbrevet! Hver gang en ny sak publiseres på Husets vin - så spretter en mail inn i mailboksen din. Enkelt, ikke sant?

Psst3! Følg instagramkontoen @gunnarskoglund - det hender nemlig at entusiasmen tar litt overhånd når jeg smaker gode viner. Og da røpes de gjerne der før de dukker opp her på bloggen...

Psst4! Husets vin har rundet 4.700 følgere på Facebook. Men ser ingen grunn til å stoppe der! Plass til flere ombord - er du og vennene dine med på reisen?
------

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Real Time Analytics